INŠTRUKTORJI ANGLEŠČINE

REZERVIRAJ TERMIN

URŠA IZLAKAR

“Študentka anglistike v Ljubljani”

 • Ljubljana, Zasavje

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Sem študentka anglistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Željo po znanju večih jezikov sem odkrila že v otroštvu in se tako že zgodaj začela udeleževati različnih tečajev. Dobro znanje angleščine je v današnjih časih velika prednost. Profesorji imajo pogosto zelo teoretičen pristop do poučevanja jezika in čeprav je znanje osnovne teorije pri učenju jezika pomembno, se mi zdi bolj pomembno znati le-to tudi uporabiti. Moje inštruiranje bi zato temeljilo na utrjevanju naučenih pravil preko različnih primerov in preko vaje, saj se lahko med različnimi jeziki pogosto najdejo povezave, ki olajšajo razumevanje in učenje novega jezika.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

KAJA PISTOTNIK

“English is a difficult language. It can be understood through tough thorough thought, though.”

 • Ljubljana, Zasavje

 • Osnovna, srednja šola, fakulteta

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Sem študentka anglistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. V mlajših letih sem se udeleževala angleških taborov in tečajev, vendar pa moje zanimanje za angleščino izvira še iz zgodnjih otroških let, ko sem preigrala mnogo igric v angleščini in se s tem počasi začela učiti tudi jezika. Angleščine se torej da naučiti tudi na zabaven način, pomembno pa je, da jo spoznavamo tudi v praksi in ne le preko “napiflanih” pravil. Pri učenju angleščine z veseljem pomagam drugim, zaenkrat so bili to le sošolci, prijatelji in sorodniki, zdaj pa bom svoje znanje z veseljem predajala tudi tistim, ki me izberete za inštruktorico.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

JURE MALIČ

“Učenje naj bo vic, ne pa nočna mora! Poglejmo na zvezek z novega zornega kota.”

 • Ljubljana

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Sem magistrski študent mehatronike na Fakulteti za elektrotehniko. Poleg elektrotehnike se ukvarjam z glasbeno produkcijo, igram kitaro in trobento ter sem član študentskega društva BEST in skupine Big Band NOVA. Skozi leta sem spoznal, da sem v svojih mlajših letih imel popačen pogled na to, kaj je učenje in zakaj to počnemo. Spoznal sem, da se v resnici nisem učil zase, ampak zato, da bi zadostil normativom, ki nimajo nobene zveze z mojim poslanstvom. Moral sem spremeniti svoj način učenja na tak način, da sem učenje približal svojemu srcu in hkrati izboljšal učinkovitost učenja. Rad bi svoje znanje predal tudi tebi. Pri meni izveš, katere stvari so pri učenju ključne za uspeh, predstavil ti bom pa tudi kakšen nov način razmišljanja, ki ti mogoče še ni znan in poskrbel, da dosežeš boljše rezultate pri preizkusih znanja.
Preberi več

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  LETNICA ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  IZBIRA INŠTRUKTORJA:

  PREDVIDEVANO ŠTEVILO UR INŠTRUKCIJ:

  NIVO INŠTRUKCIJ:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Truck.