INŠTRUKTORJI FIZIKE

REZERVIRAJ TERMIN

CHRISTIAN JANJAC

»Važna je tehnika ;)«

 • Ljubljana, Trebnje, Novo mesto

 • Osnovna šola, srednja šola, fakulteta

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo

 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Sem študent prvega letnika magisterija na fakulteti za strojništvo. Vse kar se vrti okoli strojništva me zanima in spremlja v življenju že od malih nog. Kar raziščem v praksi, utemeljim še v teoriji. Za to je potrebna dobra podkovanost v znanju nepogrešljivih ved, ki so naše najbolj uporabno orodje. S svojim pozitivnim, humornim in profesionalnim odnosom vztrajno, potrpežljivo in po najboljših močeh naučim uporabiti to orodje vsakega vedoželjnega posameznika. Bodisi za opravljanje tistega zoprnega izpita, pisanje morja strani zahtevnega poročila ali pa premostitev ovire pri izračunu pravilnega rezultata domače naloge. Vsi problemi so rešljivi samostojno, vendar zakaj si ne bi delo olajšali in pomagali drug drugemu.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

PATRICIJA CIRAR

“Inštruiranje mi predstavlja izziv, za katerega ne potrebujem le znanja, temveč tudi domišljijo.”

 • Ljubljana, Zasavje

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem študentka Fakultete za strojništvo in članica študentske organizacije. Čez leto pridno študiram in skušam biti aktivna na različnih področjih, poleti pa si napolnim baterije za naslednje leto. Takrat najraje potujem, berem in se družim z najbližjimi. Poleg študija že drugo leto zapored popoldne inštruiram osnovnošolce, ki imajo težave z razumevanjem določenih snovi. Mislim, da je prednost mladih inštruktorjev ravno v tem, da lažje razlagamo snovi svojim vrstnikom, ker jih bolje razumemo in tako hitreje pridemo do rezultatov. Že v sredni šoli sem pred testi pomagala sošolcem in spoznala, da me resnično veseli, ko zaslišim: ̋Aha, zdaj pa razumem! ̋ Verjamem, da bom ta stavek slišala še velikokrat.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

MIHA SKENDER

“Za razliko od prakse, sem dober vsaj pri teoriji :D”

 • Ljubljana, Litija

 • Osnovna, srednja šola, fakulteta

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – srednješolski nivo

 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Sem študent 3. letnika PAP smeri Fakultete za Strojništvo. Strojništvo me sprva ni privlačilo, saj se sliši precej robustno, ampak sem kasneje ugotovil da ne zajema zgolj dela z stroji, temveč tudi veliko fizike ter matematike. Ta dva predmeta sta mi bila najljubša že vse od osnovne šole. Temu primerno sem tudi vedno vzdrževal dobre ocene in rade volje pomagal sovrstnikom, katerim so naravoslovni predmeti povzročali težave in z veseljem opazoval napredek pri kolegih. . Ob poučevanju sem vedno užival in tako pomoč drugim rad nudim še dandanes ter na čim bolj enostaven način drugim razkrijem, kako preprosti dejansko sta matematika in fizika.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

JURE MALIČ

»Učenje naj bo vic, ne pa nočna mora! Poglejmo na zvezek z novega zornega kota.«

 • Ljubljana

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem magistrski študent mehatronike na Fakulteti za elektrotehniko. Poleg elektrotehnike se ukvarjam z glasbeno produkcijo, igram kitaro in trobento ter sem član študentskega društva BEST in skupine Big Band NOVA.

Skozi leta sem spoznal, da sem v svojih mlajših letih imel popačen pogled na to, kaj je učenje in zakaj to počnemo. Spoznal sem, da se v resnici nisem učil zase, ampak zato, da bi zadostil normativom, ki nimajo nobene zveze z mojim poslanstvom. Moral sem spremeniti svoj način učenja na tak način, da sem učenje približal svojemu srcu in hkrati izboljšal učinkovitost učenja.
Rad bi svoje znanje predal tudi tebi. Pri meni izveš, katere stvari so pri učenju ključne za uspeh, predstavil iu bom pa tudi kakšen nov način razmišljanja, ki ti mogoče še ni znan in poskrbel, da dosežeš boljše rezultate pri preizkusih znanja.

Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

MATEVŽ SKENDER

“Spal boš, ko boš mrtev, zdaj se je treba učiti.”

 • Ljubljana, Litija

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem študent visokošolskega programa na Fakulteti za računalništvo in informatiko. Računalništvo in informatika sta me zanimala že v srednji šoli, zato sem se že takrat odločil za to življenJsko pot. Pot do tu ni bila lahka, vendar sem bil odločen in dal vedno 120%, ko je prišlo do izobrazbe. Med tem sem tudi pomagal številnim sovrstnikom, da so prav tako lahko nadaljevali svojo karierno pot. Opazil sem, da mi pomoč drugim gre dobro od rok, zato sem se odločil, da bi rad pomagal tudi drugim, ki imajo tovrstne težave pri učenju predmetov. Najbolje od rok mi gredo matematika, fizika in strokovni predmeti smeri računalništva.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

URBAN BABNIK

“Bolje vprašati kot ostati v nevednosti!”

 • Kranj z okolico

 • Osnovna in srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem študent magistrskega študija na Fakulteti za strojništvo. Od nekdaj sem imel rad matematiko, malenkost manj pa fiziko in mi predmeta nikoli nista predstavljala večjih težav. Zaradi tega rad delim svojo znanje z nekom, ki je željan tega znanja iz enega ali drugega razloga. Prav tako sem nekaj časa učil na srednji šoli, tako da nekaj izkušenj z inštruiranjem oziroma deljenjem znanja že imam. Torej, če želiš pomoč, ti z veseljem priskočim na pomoč! 
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

URH JURJEC

“Šola je izziv za vsakega. Posebej v času, ko študij poteka online na daljavo. Zato sem tukaj, da ti pomagam in odgovorim na vsa vprašanja. Tako se boš z novim znanjem lažje loteval prihodnjih izivov.”

 • Ljubljana, Celje

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem magistrski študent na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani, smer mehatronika in laserski sistemi. Trenutno večino časa posvečam študiju, športu in hobijim. Zelo rad se udejstvujem v konstruiranju oz. 3D modeliranju, kjer imam tudi veliko izkušenj in znanja, ki sem ga pridobil tekom študija in dela. Nasplošno sem zelo družaben, motiviran in pripravljen do vsakršnega noveča učenja in tudi poučevanja drugih. Šola je iziv za vsakega. Posebej v času, ko študij poteka online na daljavo. Zato sem tukaj, da ti pomagam in odgovorim na vsa vprašanja. Tako se boš z novim znanjem lažje loteval prihodnjih izivov.
Preberi več

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  LETNICA ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  IZBIRA INŠTRUKTORJA:

  PREDVIDEVANO ŠTEVILO UR INŠTRUKCIJ:

  NIVO INŠTRUKCIJ:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Cup.