INŠTRUKTORJI BIOLOGIJE

REZERVIRAJ TERMIN

SARA BAŠELJ

“Šola je izziv za vsakogar, zato sem tu, da ti pomagam pri doseganju tvojih ciljev in iskanju odgovorov na vsa možna vprašanja. Na primer, zakaj je na krožniku z rdečim zeljem ob ribi, pokapani z limono, rožnata packa in zakaj …”

 • Ljubljana, Idrija

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem profesorica kemije in biologije. Kemija me sprva ni privlačila, ko pa sem odkrila, kako tesno se povezuje in razširja razumevanje ostalih disciplin, me je preprosto posrkala vase. Prav to širše razumevanje in radovednost želim prenesti na mlajše generacije, saj je kemija dostikrat manj priljubljena, vendar zna biti izredno zanimiva in vsestransko uporabna.

Imam že kar nekaj let izkušenj z inštruiranjem in od lani tudi poučevanjem na šoli. Organiziram naravoslovne delavnice, sodelujem pri projektih, pomagam pri tekmovanjih, uganjam vragolije v laboratoriju in vse, kar mi širi obzorja ter daje izkušnje, ki jih lahko uporabim pri poučevanju. Sem potrpežljiva in motivirana za prilagoditev razlage ter motivacije posamezniku, saj menim, da vsak z nekaj truda lahko doseže boljše rezultate in spozna, da je kemija lahko zabavna, preprosta in smiselna. S kar lepim številom učencev smo se prebili skozi kemijske zagate in uspešno opravili popravne izpite kot tudi  izboljšali ocene.

Preberi več

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  LETNICA ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  IZBIRA INŠTRUKTORJA:

  PREDVIDEVANO ŠTEVILO UR INŠTRUKCIJ:

  NIVO INŠTRUKCIJ:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Key.