INŠTRUKTORJI KEMIJE

REZERVIRAJ TERMIN

SIMONA GJORGIEVSKA

»Zdi se nam, da smo se izgubili in kemije ne razumemo. Vse, kar rabiš za znanje kemije je pravi inštruktor in prave smernice za učenje.«

 • Ljubljana

 • Osnovna šola, srednja šola, fakulteta

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo

 • 15€/45 min – univerzitetni nivo

 • slovenščina, makedonščina, srbščina in hrvaščina

Sem magistrica kemije. Kljub temu da me je kemija zasvojila že ob prvem srečanju, se nisem
zavedala, da bom nekega dne postala magistrica kemije.
Motivacije ni nikoli zmanjkalo, saj če malo pomislim, je kemija vse, kar nas obkroža. Kemija povzroča
težave večini učencev, kar sem ugotovila, ko sem začela z inštrukcijami kemije. Kot
inštruktorica imam izkušenj že več kot 5 let.
Število učencev, katerim sem pomagala do razumevanja kemije, nenehno narašča. So tudi taki, ki jim je osovražena
kemija postala najbolj priljubljen predmet.
Trdno verjamem, da se kemije lahko nauči vsak učenec, vendar so za to potrebne dobre
inštrukcije.
Zelo rada prenašam svoje znanje tako, da z vizualnimi primeri naredim razumevanje čim bolj
enostavno. Veselim se tvojega sporočila, da skupaj odpraviva težave pri kemiji?
P.S. Moj materi jezik je makedonščina, lahko pa govorimo tudi v slovenščini, srbščini ali pa hrvaščini.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

SARA BAŠELJ

“Šola je izziv za vsakogar, zato sem tu, da ti pomagam pri doseganju tvojih ciljev in iskanju odgovorov na vsa možna vprašanja. Na primer, zakaj je na krožniku z rdečim zeljem ob ribi, pokapani z limono, rožnata packa in zakaj …”

 • Ljubljana, Idrija

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem profesorica kemije in biologije. Kemija me sprva ni privlačila, ko pa sem odkrila, kako tesno se povezuje in razširja razumevanje ostalih disciplin, me je preprosto posrkala vase. Prav to širše razumevanje in radovednost želim prenesti na mlajše generacije, saj je kemija dostikrat manj priljubljena, vendar zna biti izredno zanimiva in vsestransko uporabna.

Imam že kar nekaj let izkušenj z inštruiranjem in od lani tudi poučevanjem na šoli. Organiziram naravoslovne delavnice, sodelujem pri projektih, pomagam pri tekmovanjih, uganjam vragolije v laboratoriju in vse, kar mi širi obzorja ter daje izkušnje, ki jih lahko uporabim pri poučevanju. Sem potrpežljiva in motivirana za prilagoditev razlage ter motivacije posamezniku, saj menim, da vsak z nekaj truda lahko doseže boljše rezultate in spozna, da je kemija lahko zabavna, preprosta in smiselna. S kar lepim številom učencev smo se prebili skozi kemijske zagate in uspešno opravili popravne izpite kot tudi  izboljšali ocene.

Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

CHRISTIAN JANJAC

»Važna je tehnika ;)«

 • Ljubljana, Trebnje, Novo mesto

 • Osnovna šola, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo

Sem študent prvega letnika magisterija na fakulteti za strojništvo. Vse kar se vrti okoli strojništva me zanima in spremlja v življenju že od malih nog. Kar raziščem v praksi, utemeljim še v teoriji. Za to je potrebna dobra podkovanost v znanju nepogrešljivih ved, ki so naše najbolj uporabno orodje. S svojim pozitivnim, humornim in profesionalnim odnosom vztrajno, potrpežljivo in po najboljših močeh naučim uporabiti to orodje vsakega vedoželjnega posameznika. Bodisi za opravljanje tistega zoprnega izpita, pisanje morja strani zahtevnega poročila ali pa premostitev ovire pri izračunu pravilnega rezultata domače naloge. Vsi problemi so rešljivi samostojno, vendar zakaj si ne bi delo olajšali in pomagali drug drugemu.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

PATRICIJA CIRAR

“Inštruiranje mi predstavlja izziv, za katerega ne potrebujem le znanja, temveč tudi domišljijo.”

 • Ljubljana, Zasavje

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem študentka Fakultete za strojništvo in članica študentske organizacije. Čez leto pridno študiram in skušam biti aktivna na različnih področjih, poleti pa si napolnim baterije za naslednje leto. Takrat najraje potujem, berem in se družim z najbližjimi. Poleg študija že drugo leto zapored popoldne inštruiram osnovnošolce, ki imajo težave z razumevanjem določenih snovi. Mislim, da je prednost mladih inštruktorjev ravno v tem, da lažje razlagamo snovi svojim vrstnikom, ker jih bolje razumemo in tako hitreje pridemo do rezultatov. Že v sredni šoli sem pred testi pomagala sošolcem in spoznala, da me resnično veseli, ko zaslišim: ̋Aha, zdaj pa razumem! ̋ Verjamem, da bom ta stavek slišala še velikokrat.
Preberi več

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  LETNICA ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  IZBIRA INŠTRUKTORJA:

  PREDVIDEVANO ŠTEVILO UR INŠTRUKCIJ:

  NIVO INŠTRUKCIJ:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the House.