INŠTRUKTORJI KEMIJE

REZERVIRAJ TERMIN

SARA BAŠELJ

“Šola je izziv za vsakogar, zato sem tu, da ti pomagam pri doseganju tvojih ciljev in iskanju odgovorov na vsa možna vprašanja. Na primer, zakaj je na krožniku z rdečim zeljem ob ribi, pokapani z limono, rožnata packa in zakaj …”

 • Ljubljana, Idrija

 • Osnovna, srednja šola

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem študentka kemije in biologije. Kemija me sprva ni privlačila, ko pa sem odkrila, kako tesno se povezuje in razširja razumevanje ostalih disciplin, me je preprosto posrkala vase. Prav to širše razumevanje in radovednost želim prenesti na mlajše generacije, saj je kemija dostikrat manj priljubljena, vendar zna biti izredno zanimiva in vsestransko uporabna.

Imam že kar nekaj let izkušenj z inštruiranjem in od lani tudi poučevanjem na šoli. Organiziram naravoslovne delavnice, sodelujem pri projektih, pomagam pri tekmovanjih, uganjam vragolije v laboratoriju in vse, kar mi širi obzorja ter daje izkušnje, ki jih lahko uporabim pri poučevanju. Sem potrpežljiva in motivirana za prilagoditev razlage ter motivacije posamezniku, saj menim, da vsak z nekaj truda lahko doseže boljše rezultate in spozna, da je kemija lahko zabavna, preprosta in smiselna. S kar lepim številom učencev smo se prebili skozi kemijske zagate in uspešno opravili popravne izpite kot tudi  izboljšali ocene.

Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

HANA PEČAR

“ Inštruktorica kemije iz Ljubljane”

 • Ljubljana

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem študentka 4. letnika biologije in kemije na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Poučevati in pojasnjevati snov mi je v krvi in ob tem izjemno uživam. Za poklic učiteljice kemije in biologije sem se odločila, da mlajšim generacijam pokažem, kako sta obe vedi zanimivi, vsakodnevno uporabni ter logični. Prav tako pa si želim še več izkušenj s poučevanjem, zato sem se odločila za inštruiranje. Zanima me, katere težave se pojavljajo in jih pomagati čim hitreje razrešiti.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

PATRICIJA CIRAR

“Inštruiranje mi predstavlja izziv, za katerega ne potrebujem le znanja, temveč tudi domišljijo.”

 • Ljubljana, Zasavje

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Sem študentka Fakultete za strojništvo in članica študentske organizacije. Čez leto pridno študiram in skušam biti aktivna na različnih področjih, poleti pa si napolnim baterije za naslednje leto. Takrat najraje potujem, berem in se družim z najbližjimi. Poleg študija že drugo leto zapored popoldne inštruiram osnovnošolce, ki imajo težave z razumevanjem določenih snovi. Mislim, da je prednost mladih inštruktorjev ravno v tem, da lažje razlagamo snovi svojim vrstnikom, ker jih bolje razumemo in tako hitreje pridemo do rezultatov. Že v sredni šoli sem pred testi pomagala sošolcem in spoznala, da me resnično veseli, ko zaslišim: ̋Aha, zdaj pa razumem! ̋ Verjamem, da bom ta stavek slišala še velikokrat.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

TADEJ PIRC

“Študiram kemijsko inženirstvo, znanje kemije pa rad delim z drugimi.”

 • Litija

 • Osnovna, srednja šola

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – osnovnošolski in srednješolski nivo
Kot študent na Fakulteti za Kemijo in kemijsko tehnologijo imam veliko znanja s področja kemije. Ker sem se vedno učil tako, da sem snov razumel, ne le znal na pamet, lahko marsikaj razložim in pojasnim na razumljiv in domač način. Žal veliko znanja vseeno ˝uide˝ iz glave, k sreči pa imam dostop do najrazličnejše kemijske literature in zapiskov, s pomočjo katerih lahko pomagam pri reševanju raznih s kemijo povezanih vprašanj in težav.
Preberi več

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  DATUM ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  IZBIRA INŠTRUKTORJA:

  PREDVIDEVANO ŠTEVILO UR INŠTRUKCIJ:

  NIVO INŠTRUKCIJ:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Tree.