INŠTRUKTORJI STROJNIŠTVA

REZERVIRAJ TERMIN

CHRISTIAN JANJAC

»Važna je tehnika ;)«

 • Ljubljana, Trebnje, Novo mesto

 • Srednja šola, fakulteta

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – srednješolski nivo

 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Sem študent prvega letnika magisterija na fakulteti za strojništvo. Vse kar se vrti okoli strojništva me zanima in spremlja v življenju že od malih nog. Kar raziščem v praksi, utemeljim še v teoriji. Za to je potrebna dobra podkovanost v znanju nepogrešljivih ved, ki so naše najbolj uporabno orodje. S svojim pozitivnim, humornim in profesionalnim odnosom vztrajno, potrpežljivo in po najboljših močeh naučim uporabiti to orodje vsakega vedoželjnega posameznika. Bodisi za opravljanje tistega zoprnega izpita, pisanje morja strani zahtevnega poročila ali pa premostitev ovire pri izračunu pravilnega rezultata domače naloge. Vsi problemi so rešljivi samostojno, vendar zakaj si ne bi delo olajšali in pomagali drug drugemu.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

MIHA SKENDER

“Za razliko od prakse, sem dober vsaj pri teoriji :D”

 • Ljubljana, Litija

 • Srednja šola, fakulteta

 • Statika, Trdnost in Dinamika

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – srednješolski nivo

 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Sem absolvent na Fakulteti za Strojništvo. Strojništvo me sprva ni privlačilo, saj se sliši precej robustno, ampak sem kasneje ugotovil, da ne zajema zgolj dela z stroji, temveč tudi veliko fizike ter matematike. Ta dva predmeta sta mi bila najljubša že vse od osnovne šole. Temu primerno sem tudi vedno vzdrževal dobre ocene in rade volje pomagal sovrstnikom, katerim so naravoslovni predmeti povzročali težave in z veseljem opazoval napredek pri kolegih. Ob poučevanju sem vedno užival in tako pomoč drugim rad nudim še dandanes ter na čim bolj enostaven način drugim razkrijem, kako preprosti dejansko sta matematika in fizika, seveda pa tudi drugi fakultetni predmeti kot statika, trdnost in dinamika.
Preberi več

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  LETNICA ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  IZBIRA INŠTRUKTORJA:

  PREDVIDEVANO ŠTEVILO UR INŠTRUKCIJ:

  NIVO INŠTRUKCIJ:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS: (zahtevano)

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Flag.