INŠTRUKTORJI STROJNIŠTVA

REZERVIRAJ TERMIN

MIHA SKENDER

“Za razliko od prakse, sem dober vsaj pri teoriji :D”

 • Ljubljana, Litija

 • Srednja šola, fakulteta

 • Statika, Trdnost in Dinamika

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – srednješolski nivo

 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Sem absolvent na Fakulteti za Strojništvo. Strojništvo me sprva ni privlačilo, saj se sliši precej robustno, ampak sem kasneje ugotovil, da ne zajema zgolj dela z stroji, temveč tudi veliko fizike ter matematike. Ta dva predmeta sta mi bila najljubša že vse od osnovne šole. Temu primerno sem tudi vedno vzdrževal dobre ocene in rade volje pomagal sovrstnikom, katerim so naravoslovni predmeti povzročali težave in z veseljem opazoval napredek pri kolegih. Ob poučevanju sem vedno užival in tako pomoč drugim rad nudim še dandanes ter na čim bolj enostaven način drugim razkrijem, kako preprosti dejansko sta matematika in fizika, seveda pa tudi drugi fakultetni predmeti kot statika, trdnost in dinamika.
Preberi več
REZERVIRAJ TERMIN

PETER KRANJC POŽAR

»Na prvi poglej deluje urejanje in oblikovanje dokumentacije precej zapleten proces, a ob logični razlagi in z nekaj vaje na primerih kmalu vidimo, da so postopki zelo smiselni ter jih hitro razumemo.«

 • Ljubljana

 • Srednja šola, fakulteta

 • Tehnična dokumentacija

 • Možnost Online izvedbe

 • 13€/45 min – srednješolski nivo

 • 15€ / 45 min – univerzitetni nivo
Kot študent magistrskega študija na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani sem se večkrat srečal s tehnično dokumentacijo, tudi pri delu v podjetju. Tako sem spoznal ključne zadeve, ki jih je treba poznati ter kaj se uporablja v praksi. Na prvi pogled deluje urejanje in oblikovanje dokumentacije precej zapleten in zahteven proces, a ob logični razlagi in z nekaj vaje na primerih kmalu vidimo, da so postopki in oznake zelo smiselni ter jih hitro razumemo. Je pa pomembno, da so stvari sproti razložene in jasne, za kar so individualne inštrukcije super način učenja.
Preberi več

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  DATUM ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  IZBIRA INŠTRUKTORJA:

  PREDVIDEVANO ŠTEVILO UR INŠTRUKCIJ:

  NIVO INŠTRUKCIJ:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS: (zahtevano)

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Heart.