Na 4-urnem tečaju boste spoznali vse osnovne funkcionalnosti programa Adobe Photoshop – vsa najpogosteje uporabljena orodja, bližnjice, filtre, maske, nastavitve ter druge funkcije, ki omogočajo obdelavo fotografij, korekture, retuširanje, kreiranje novih grafik in še mnogo drugih možnosti. Program zajema številne praktične primere, podkrepljene z razlago delovanja programa ter naloge za samostojno reševanje in utrjevanje pridobljenega znanja.

Trenutno je razpisan en termin:

 • sreda in četrtek, 6. in 7. marec 2024, od 17. do 19. ure, na Študentskem kampusu v Ljubljani

Cena:

 • za dijake in študente: 40 €
 • za ostale: 55 €

Za člane inženirske skupnosti nudimo dodaten 5 % popust. Več informacij o skupnosti in brezplačna včlanitev na povezavi.

Tečaj bo sledil predvidenemu programu:
1. dan – uvod v oblikovanje, osnovne namembnosti programa, interface programa, kreiranje in odpiranje datoteke, razlaga koncepta plasti (layers), funkcionalnosti osnovnih orodij (Move, Marque, Magic Wand/Selection tools, Crop, Brush, Spot healing, Clone stamp).

2. dan – orodja (Gradient, Type, Rectangle), delo s filtri (Fx orodja, Hue/Saturation, Brightness, Curves, Black and white), filtri za blendiranje, funkcija Liquify, obdelava z maskami.

Na tečaju boste potrebovali prenosni računalnik. Vse potrebne informacije o namestitvi programske opreme boste prejeli pred tečajem po mailu.

  PRIJAVA NA TEČAJ PHOTOSHOPA

  Izbira termina

  Ime

  Priimek

  Status

  Vaš e-mail

  Vaša telefonska številka

  Ulica in hišna številka

  Kraj

  Poštna številka

  Sem član inženirske skupnosti
  Da

  Način plačila

  Akcija "Pripelji prijatelja"

  Dodatno sporočilo

  Kje ste izvedeli za nas?

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Key.