Na 4-urnem tečaju boste spoznali vse osnovne funkcionalnosti programa Adobe Photoshop – vsa najpogosteje uporabljena orodja, bližnjice, filtre, maske, nastavitve ter druge funkcije, ki omogočajo obdelavo fotografij, korekture, retuširanje, kreiranje novih grafik in še mnogo drugih možnosti. Program zajema številne praktične primere, podkrepljene z razlago delovanja programa ter naloge za samostojno reševanje in utrjevanje pridobljenega znanja.

KDAJ: torek in sreda, 8. in 9. november 2022, od 17. do 18.30 ure
KJE: na Fakulteti za strojništvo
CENA: za študente BREZPLAČNO

Število mest je omejeno na 20, zato s prijavo le pohitite.

Tečaj bo sledil predvidenemu programu:
1. dan – uvod v oblikovanje, osnovne namembnosti programa, interface programa, kreiranje in odpiranje datoteke, razlaga koncepta plasti (layers), funkcionalnosti osnovnih orodij (Move, Marque, Magic Wand/Selection tools, Crop, Brush, Spot healing, Clone stamp).

2. dan – orodja (Gradient, Type, Rectangle), delo s filtri (Fx orodja, Hue/Saturation, Brightness, Curves, Black and white), filtri za blendiranje, funkcija Liquify, obdelava z maskami.

  PRIJAVA NA TEČAJ PHOTOSHOPA

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  LETNICA ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  KRAJ: (zahtevano)

  STATUS: (zahtevano)

  VPISNA ŠTEVILKA (V KOLIKOR STE ŠTUDENT/KA):

  ČLAN INŽENIRSKE SKUPNOSTI: (zahtevano)

  Kaj je inženirska skupnost?
  Z brezplačno včlanitvijo v inženirsko skupnost ste deležni ugodnosti na nekatere naše storitve in izdelke. Poleg tega boste v obliki e-novic redno obveščeni o aktualnih projektih in zaposlitvah v sklopu Organizacije Strojnik.si.

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Prijava na e-novice

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Flag.