Bi se rad izboljšal v fotografiranju in urejanju fotografij? Dvodnevni tečaj fotografiranja in Lightrooma te bo naučil, kako izkoristiti vse funkcije svojega fotoaparata in kako urejati fotografije v programu Adobe Lightroom, da bodo posnetki izgledali še bolj profesionalno. Tečaj je sestavljen tako iz teorije kot iz praktičnega dela, saj sta pri fotografiranju oba vidika ključna za najboljši končni izdelek.

Tečaj bo vodila študentka fotografije z večletnimi izkušnjami na tovrstnem področju pri najrazličnejših delodajalcih (eden izmed teh je tudi mednarodna revija Cosmopolitan), ki vas bo preko teorije in praktičnega dela pripravila na kvalitetnejše fotografiranje. 

TEORETIČNI DEL – 20. 2. 2020 (sobota): 

ogledali si bomo osnove fotografije (kompozicija, barve, postavitve modelov/objektov) in pregledali nastavitve na fotoaparatih – funkcije posameznih gumbov, kaj je iso, kaj zaslonka, kaj čas zaklopa itd.

Na koncu teoretičnega dela tečaja bodo tečajniki dobili preprosto nalogo fotografiranja, za katero bodo imeli teden dni časa (tj. do 2. dela tečaja).

PRAKTIČNI DEL – 27. 2. 2020 (sobota): 

pregled in komentiranje fotografij, ki so jih tečajniki posneli, ter usvojitev osnov urejanja fotografij v Lightroomu. 

LOKACIJA: Zoom (povezavo po prijavi dobite po emailu).

CENA: 50€/udeleženec. Za člane društva Strojnik.si 40€/udeleženec.

Če bi želel izvedeti več o društvu Strojnik.si ali bi se želel včlaniti v društvo obišči spletno stran: https://drustvostrojnik.si/

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  DATUM ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  ČLAN DRUŠTVA STROJNIK.SI:

  VAŠE SPOROČILO:

  PRIPNI DATOTEKO:

  Prosimo označite Drevo.