Znanje jezika dežele izjemne kulinarike, pestre zgodovine ter ene najbolj industrijsko in tehnološko razvite države je odličen atribut tako za mlade, ki morda iščejo prihodnost v tujini, kot tudi za avanturista, čigar potovanja lahko zavijejo na Bavarsko.

Osnovni tečaj je namenjen vsem začetnikom in tudi tem, ki želijo svoje znanje le ponovno osvežiti.

Ob koncu tečaja boste sposobni imeti preprost pogovor v nemščini, predstaviti sebe in druge, naročiti hrano, opisati kraj in navade, voditi telefonski pogovor in še veliko več…

Uporabljali boste vsakdanje in pogoste izraze ter tvorili preproste stavčne strukture.

Na tečaju se bomo posvetili tematikam kot so predstavitev samega sebe, svojih hobijev, poklicev, kako imeti telefonsko preteklost, imeti klic, kako kaj vprašati, opisati različno hrano in predmete, ter govoriti o potovanjih in zabavah.

Tečaj bo vodil Jan Černetič, diplomiran slovenist in nemcist, ki trenutno zaključuje magisterij na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Napisal je tudi učbenik, ki je namenjen učenju nemščine v tehnološkem svetu in se ga bo uporabljalo tudi na tečaju samemu. Poleg učbenika bo poskrbljeno tudi za dodatne vaje, ki so bile posebej prilagojene za online izvedbo tečaja (v času ko tečaja ni bilo moč izvesti v živo).


Prijavi se na 32 šolskih ur tečaja nemščine, ki bo potekal skozi daljše obdobje, s čimer zagotovimo obilico časa za prakso in tudi čas, da se znanje zasidra v naš dolgoročen spomin. Tečaj se bo izvajal dvakrat tedensko po dve šolski uri na termin.


Tečaj je v preteklih 5 letih obiskalo že več kot 750 ljudi.


Redna cena tečaja NEMŠČINE (32 šolskih ur): 175

Prijava 5 dni pred dogodkom ( -20% ): 140 €
Cena za študente in dijake ( -62% ): 65


Osnovni podatki o tečaju:

➡️ od 16. oktobra do 13. decembra 2023
🕓 ob ponedeljkih od 18:00 do 19:30 in sredah od 16:30 do 18:00

Lokacija: Fakulteta za strojništvo, Aškerčeva cesta 6, 1000 Ljubljana


  PRIJAVA NA TEČAJ NEMŠČINE

  Izbira termina

  Ime

  Priimek

  Status

  Vaš e-mail

  Vaša telefonska številka

  Ulica in hišna številka

  Kraj

  Poštna številka

  Sem član inženirske skupnosti
  Da

  Način plačila

  Akcija "Pripelji prijatelja"

  Dodatno sporočilo

  Kje ste izvedeli za nas?

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the House.