Znanje jezika dežele izjemne kulinarike, pestre zgodovine ter ene najbolj industrijsko in tehnološko razvite države je odličen atribut tako za mlade, ki morda iščejo prihodnost v tujini, kot tudi za avanturista, čigar potovanja lahko zavijejo na Bavarsko.

Osnovni tečaj je namenjen vsem začetnikom in tem, ki svoje znanje potrebujejo osvežiti. Na koncu tečaja boste sposobni imeti preprost pogovor v nemščini, predstaviti sebe in druge, naročiti hrano, opisati kraj in navade, voditi telefonski pogovor… Uporabljali boste vsakdanje in pogoste izraze ter tvorili preproste stavčne strukture.  Na tečaju se bomo posvetili tematikam kot so predstavitev samega sebe, svojih hobijev, poklicev, kako imeti telefonski preteklost, imeti klic, kako kaj vprašati, različno hrano in predmetov, o potovanjih in zabavah.

Uporabljali bomo učbenik Hueber Menschen A1 in dodatno literaturo, za kar pa poskrbimo mi. 

Prijavi se na tečaj nemščine, ki bo potekal skozi daljše obdobje – v celoti 40 šolskih ur. Tečaj se bo izvajal enkrat tedensko po tri šolske ure na termin. 

Osnovni podatki o tečaju:

 • 1x tedensko, vsak ponedeljek po 2 šolski uri od 18.00 do 19.30
 • 1. 3. 2021 do predvidoma 19. 7. 2021
 • Lokacija: Zoom
 • Cena: 100€, 15€ popusta za člane društva Strojnik.si

Ob prijavi na tečaj boš prejel tudi praktično darilo, ki ga izdela ekipa sektorja Experienc3D!

Če bi želel izvedeti več o društvu Strojnik.si ali bi se želel včlaniti v društvo, obišči spletno stran: https://drustvostrojnik.si/

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  DATUM ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  ČLAN DRUŠTVA:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  PRIPNI DATOTEKO:

  Prosimo označite Tovornjak.