Znanje jezika dežele izjemne kulinarike, pestre zgodovine ter ene najbolj industrijsko in tehnološko razvite države je odličen atribut tako za mlade, ki morda iščejo prihodnost v tujini, kot tudi za avanturista, čigar potovanja lahko zavijejo na Bavarsko.

Osnovni tečaj je namenjen vsem začetnikom in tem, ki svoje znanje potrebujejo osvežiti. Na koncu tečaja boste sposobni imeti preprost pogovor v nemščini, predstaviti sebe in druge, naročiti hrano, opisati kraj in navade, voditi telefonski pogovor… Uporabljali boste vsakdanje in pogoste izraze ter tvorili preproste stavčne strukture.  Na tečaju se bomo posvetili tematikam kot so predstavitev samega sebe, svojih hobijev, poklicev, kako imeti telefonsko preteklost, imeti klic, kako kaj vprašati, različno hrano in predmete, o potovanjih in zabavah.

Tečaj bo vodil Jan Černetič, diplomiran slovenist in nemcist, ki trenutno zaključuje magisterij na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Napisal je tudi učbenik, ki je namenjen učenju nemščine v tehnološkem svetu in se ga bo uporabljalo tudi na tečaju samemu. Poleg učbenika bo poskrbljeno tudi za dodatne vaje, prilagojene posebej online izvedbi tečaja.

Prijavi se na tečaj nemščine, ki bo potekal skozi daljše obdobje – v celoti 40 šolskih ur. Tečaj se bo izvajal dvakrat tedensko po dve šolski uri na termin. 

Osnovni podatki o tečaju:

 • ob torkih in četrtkih po 2 šolski uri
 • od 18. oktobra do 22. decembra
 • Lokacija: Zoom
 • Cena: za študente 80 €, redna cena 160 €

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  LETNICA ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  POŠTNA ŠTEVILKA IN KRAJ: (zahtevano)

  STATUS: (zahtevano)

  VPISNA ŠTEVILKA (V KOLIKOR STE ŠTUDENT):

  ČLAN INŽENIRSKE SKUPNOSTI: (zahtevano)

  Kaj je inženirska skupnost?
  Z brezplačno včlanitvijo v inženirsko skupnost ste deležni ugodnosti na nekatere naše storitve in izdelke. Poleg tega boste v obliki e-novic redno obveščeni o aktualnih projektih in zaposlitvah v sklopu Organizacije Strojnik.si.

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Flag.