Kaj je LaTeX❓
Je visokokakovosten sistem za postavitev besedil. Vključuje funkcije, namenjene izdelavi tehnične in znanstvene dokumentacije in je dejanski standard za pisanje znanstvenih dokumentov. Na voljo je kot brezplačna programska oprema.

Zakaj ravno LaTeX❓
– Bolj profesionalni izgled diplomskega, magistrskega ali doktorskega dela
– Enostavnejše pisanje matematičnih enačb v besedlih.
– Uporaba je brezplačna!
– Zelo enostavno citiranje literature
– Možnost uporabe online editorja za skupinsko delo na projektih

Vsebina tečaja🤓:
Naučili se bomo, kako se v programskem okolju LaTeX napiše strokovno besedilo, v obliki diplomske naloge.🎓 Pogledali si bomo vse pomembne funkcije, za pisanje takšnih besedil in se pri tem naučili kje poiskati kakšne neznane funkcije, ki bi jih kdaj potrebovali.

📅 KDAJ? sreda 18. 5. in četrtek 19. 5. 2022; 18.00-20.00
📍 KJE? ZOOM, povezavo do tečaja dobite na e-mail.
💳 CENA? BREZPLAČNO

S prijavo pohitite, saj je število mest omejeno❗

  PRIJAVA NA OSNOVNI TEČAJ LATEXA

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  DATUM ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  ČLAN DRUŠTVA:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the House.