Bliža se izpitno obdobje in s tem tudi izpiti matematike. Si se že lotil učenja? Ne odlašaj in se nam pridruži na skupinskih inštrukcijah, kjer se bomo skupaj poglobili v matematične probleme.

Priprave bosta vodili diplomirani matematičarki, namenjene pa so študentom prvih in drugih letnikov tehniško usmerjenih fakultet, še posebej strojnikom. Teoretične osnove izbranih poglavji iz matematike bomo nadgradili z nalogami. 

Priprave na izpit iz predmeta Linearna algebra in vektorska analiza bodo potekale 5 dni po 2 šolski uri, vsak dan ob 18.00 do 19.30 z začetkom v petek, 10. 6. in potem od nedelje 12. 6. do srede 15. 6.

Vsebina bo osredotočena na naslednja poglavja iz matematike:

 • Vektorji
 • Enačba premice in ravnine
 • Matrike
 • Sistem linearnih enačb
 • Integrali funkcij več spremenljivk
 • Krivuljni in ploskovni integrali

Priprave na izpit iz predmeta Matematika 3 bodo potekale 5 dni po 2 šolski uri, vsak dan ob 18.00 do 19.30 od petka 17. 6. do torka 21. 6.

Vsebina bo osredotočena na naslednja poglavja iz matematike:

 • Funkcije več spremenljivk, parcialni odvodi
 • Lokalni in vezani ekstremi
 • Implicitna funkcija, 
 • Večkratni integrali
 • Diferencialna geometrija 

Če imaš kakšne naloge, ki ti delajo težave, jih prosim pred tečajem pošlji na akademija@strojnik.si, da bomo lahko tudi te primere vključili v program in jih skupaj rešili. 

Lokacija: Zoom (naloge bomo reševali na računalniško tablico)

Cena: 25€

  PRIJAVA NA TEČAJ MATEMATIKE

  IZBIRA TEČAJA:

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  DATUM ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  ČLAN INŽENIRSKE SKUPNOSTI:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  Splošni pogoji:
  S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

  Prijava na e-novice

  Strinjam se s splošnimi pogoji

  Please prove you are human by selecting the Key.