Bi se rad naučil tako nove pisave kot novega jezika? Prijavi se na tečaj ruščine in spoznaj še en slovanski jezik, ki ga govorijo prebivalci največje države na svetu. 

Москва, кириллица, Война и мир, балет, самовар, матрёшки, … in še več kot 50 ur bi lahko naštevali najbolj ruske stvari, ki se jih lahko spomnimo, kar pomeni, da bi vlak trans-sibirske železnice (ki za potovanje potrebuje ravno nekje 50 ur) prej prispel iz tretjega Rima v preko 7 časovnih pasov oddaljeni Novosibirsk na skrajnem vzhodu Rusije. To je le delček te neverjetne dežele in njene bogate kulture, ki jo bomo s pomočjo ruske govorice, pisave ter slovnice podrobneje spoznali na naših tečajih ruščine. 

Tečaj bo vodila diplomirana dvopredmetna študentka anglistike in rusistike.

Tečaj bo potekal skozi daljše obdobje – v celoti 40 šolskih ur (tj. 30 polnih ur) in se bo izvajal enkrat tedensko po dve šolski uri na termin. 

Osnovni podatki o tečaju:

 • 1x tedensko, vsak ponedeljek po 2 šolski uri od 18.00 do 19.15
 • 3. 3. 2021 do predvidoma 14. 7. 2021
 • Lokacija: Zoom (povezavo po prijavi dobite po mailu)
 • Cena: 140€, 15€ popusta za člane društva Strojnik.si

Ob prijavi na tečaj boste prejeli praktično darilo, ki ga izdela ekipa sektorja Experienc3D, na koncu tečaja boste imeli še priložnost govoriti z naravno govorko ruskega jezika!

Če bi želel izvedeti več o društvu Strojnik.si ali bi se želel včlaniti v društvo, obišči spletno stran: https://drustvostrojnik.si/

  IME IN PRIIMEK: (zahtevano)

  DATUM ROJSTVA: (zahtevano)

  TELEFONSKA ŠTEVILKA: (zahtevano)

  E-POŠTA: (zahtevano)

  ULICA IN HIŠNA ŠTEVILKA:

  KRAJ:

  ČLAN DRUŠTVA:

  KJE STE IZVEDELI ZA NAS:

  VAŠE SPOROČILO:

  PRIPNI DATOTEKO:

  Prosimo označite Drevo.